WILLIAMS CARAVAN AS web

Siste fra Facebook

Høsten nærmer seg!???????? Kom innom oss i dag å se vårt store utvalg av bobil og campingvogn! Nå kan du f.eks gjøre et kupp på en Helintegrert Dethleffs Magic Edition - 2019, hvor du nå kan få med en utstyrspakke til en verdi på over 40.000,- inkludert i prisen! Kaffen er klar fra klokken 10:00, og vi har åpent til 15:00! Vi ses ????
Er du ferdig med ferien og kanskje vurderer du å bytte vogn? Eller kanskje dere ønsker å prøve ut campingferie? ???? Idag Lørdag har vi åpent fra 10-15! Kom innom oss å drøm deg bort, få inspirasjon og oppdag de mange flotte og praktiske løsningene vi har! Vi kan by på 2 etasjer med Campingvogner og Bobiler, samt en stor utstyrsbutikk med flotte produkter til camping! Velkommen innom oss i Råde ????
Endelig Lørdag! Vi har åpent fra 10-15, og selgerne står klare for å hjelpe dere, og svare på spørsmål! Husk at vi har kampanje rente helt ned 3,55% i juli, og tilbud på bytte av gass på vår alltid tilgjengelig gassautomat ut juli! Vurderer du kanskje å bytte fortelt? Vi har VikingCamp og EasyViking fra Vikingtelt AS utstilt hos oss, men kan også levere alt fra Isabella! Eller hva med ett kupp på bobil eller campingvogn? Utvalget hos oss er stort, og vi har fortiden mange gode sommertilbud! Kom til oss og drøm deg bort, eller bare nyt en kaffe i vårt Kafèområde! Vi ses i Mosseveien 60 i Råde ????????
Vi elsker sommer'n! Vi har gode tilbud i hele Juli og KLINER til med kampanjerente helt ned til 3,55%! Kjøp 2018 Mod. Overligger av oss i Juli, og få med utstyr for 20.000,-!! Husk at du kan bytte 10/11 KG gass til 199,- på vår gassautomat i hele juli! Lik gjerne siden vår, så ser du våre tilbud først neste gang ????

Våre merker

 

Velkommen innom ditt caravansenter midt i mellom Østfoldbyene!

Perry & Williams Caravan AS holder til i splitter nye lokaler i Mosseveien 60 i Råde. Her har vi et komplett senter der vi har over 100 enheter innendørs.

Med kompetanse siden 70 tallet har vi den erfaringen som teller for at våre kunder skal få utnyttet produktene sine maks og føle seg vel ivaretatt av sin forhandler. 

Hos oss kan du drømme deg bort mellom alle de flotte bobilene og campingvognene eller i vår over 600 kvm utstyrsbutikk. 

Vi har 6 steltplasser tilgjengelig med strøm, vann, dusj/toalett og en egen tømmestasjon for toalett og spillevann. 

Perry & Williams Caravan har alt på et sted! 

Velkommer til oss langs E6 i Råde!

 

 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern